VII. InASEA Kongresi 2014

18 Eylül 2014 - 20 Eylül 2014
KHAS Cibali Kampüsü

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi, 18-20 Eylül 2014 tarihlerinde yedincisini düzenlediği InASEA Uluslararası Konferansı’na evsahipliği yaptı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Khas Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asker Kartarı’nın yaptığı VII. InASEA Kongresi’nde, toplumsal ve bireysel bunalımların siyasal, askeri, ekonomik, toplumsal ve doğal nedenleri, sonuçları ortaya konuldu. Kongrede, büyük değişim ve bunalımların, toplumların, aile gibi sosyal grupların ya da bireylerin gündelik yaşamları üzerindeki etkileri, bunalımı atlatmak için başvurdukları çeşitli kültürel stratejiler, bunalımı yorumlama ve uyum süreçler ve insanların tutum ve tasavvurları, kısaca Güneydoğu Avrupa’da “bunalım kültürleri”ni tartışan bildiriler sunuldu.

ADHAS 360 Seminerleri Başlıyor